+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Zuurstof meter huren

Een zuurstof meter huurt u via Gasdetectiehuren.nl!

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande zuurstof meter te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is zuurstof meter huur voor iedereen interessant.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde zuurstof meters. Hatech levert een breed assortiment zuurstofmeters huren aan met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de zuurstof detectie verhuur markt. U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste detectie oplossing bieden wanneer u op zoek bent naar het huren van een zuurstof meter.

Welke zuurstof detectors zijn er allemaal te huur?

Het is algemeen bekend dat mensen en dieren zuurstof nodig hebben om te kunnen ademen. Echter is dit voor ons zo automatisch, dat we hier nauwelijks bij stilstaan. Toch is het zuurstofgas O2 niet ongevaarlijk, daarom is het detecteren van O2 met een zuurstof meter in uw werkomgeving uiterst belangrijk. O2 is bij kamertemperatuur (ongeveer 20 graden Celsius) een kleurloos, reukloos en smaakloos gas. Synoniemen voor dit gas zijn di-zuurstof of zuurstofgas en het vormt een belangrijk bestanddeel van lucht.

Om zuurstof te detecteren door middel van zuurstof detectie verhuur, bieden wij u volgende types uit ons breed assortiment aan:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Gasbadge Pro

 

CROWCON:

Gasman

 

Wij zijn exclusief voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die zuurstof meter huur in Nederland mogen aanbieden. Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan zuurstof meters huren die bij uw behoefte past om zo tot de beste zuurstof detectie oplossing te komen.

Heeft u interesse in een van onze andere singlegas detectie apparatuur? Bekijk dan onderstaand aanbod van single gas producten die wij ook nog verhuren:

Wilt u meerdere gassen meten? Bekijk dan ons menu Multigas detectie huren wat uw opties zijn

De mogelijkheden om een zuurstofmeter te huren.

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om ons materiaal voor een korter termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
  Voorafgaand aan de huur wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De zuurstof detector wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u ons toestel langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt het apparatuur naar ons retour gestuurd. Het toestel wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als de zuurstofmeter door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een zuurstof meter te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer zuurstof detectie huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle apparaten worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een toestel, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een zuurstof meter bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een verhuur aanvraag over een grote hoeveelheid zuurstof detectoren? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

De voordelen en nadelen van zuurstof detector verhuur

We hebben voor u alle voordelen van zuurstof detector verhuur op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van een zuurstof detector huren is dat u de zuurstof detector niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
 • U ontvangt een goed werkend zuurstof toestel dat voorzien is van kalibratie.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een zuurstofdetector verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze O2 meters zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Zuurstofdetectie huren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een zuurstof meter wilt aanschaffen, is zuurstof detectie huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode van een O2 meter voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid zuurstof meters in de verhuur nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een zuurstofmeter!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit zuurstofmeters aan te bieden. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze zuurstof detectoren de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel. Bij twijfel aan de werking van een gasdetectie apparaat, zal deze niet in de verhuur gaan.

Wij leveren alleen betrouwbare zuurstof detectoren voor de verhuur aan van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve zuurstof meter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.