+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

H2S meter huren

Voor een H2S meter huren gaat u naar Gasdetectiehuren.nl!

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om een betaalbare en hoogstaande H2S meter te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons gasdetectie apparatuur te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment gasdetectie producten met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt wanneer het gaat om de verhuur van H2S meters. U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste detectie oplossing bieden wanneer u een H2S meter wilt huren.

Welke H2S apparatuur is er allemaal te huur?

Waterstofsulfide (H2S), soms zwavelwaterstof genoemd, is een sterk ruikend giftig gas. H2S is in lage concentraties al schadelijk voor personen. H2S ontstaat bij de rotting van veel organisch materiaal. H2S is zwaarder dan lucht en zakt om deze reden dus naar beneden waar het zich kan ophopen. Dit gebeurt bijvoorbeeld in besloten ruimten zoals riolen, rioolputten, pompgemalen, scheepsruimen, silo’s overstort putten, opslag tanks, kruipruimten, mestkelders, giertanks, tankwagens en nog vele andere situaties. Het betreden van zo’n besloten ruimte zonder gasvrij meting is levensgevaarlijk. de geur van H2S wordt herkend als de geur van rotte eieren.

Om Waterstofsulfide te detecteren is het slim een H2S meter te huren. Hiervoor bieden wij u de volgende types uit ons brede assortiment aan:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

               

Tango                                                Gasbadge Pro

 

CROWCON:

Gasman

 

GEOTECH:

                

Biogas 3000                                       Biogas 5000

 

Wij zijn exclusief leverancier voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die deze merken H2S meters in Nederland mogen verhuren. Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan gasdetectie materiaal kiezen die bij uw behoefte voor het huren van een H2S gas sensor past om zo tot de beste H2S detectie oplossing te komen.

Heeft u interesse in een van onze andere singlegas detectie apparatuur? Bekijk dan onderstaand aanbod van single gas producten die wij ook nog verhuren:

Wilt u meerdere gassen meten? Bekijk dan ons menu Multigas detectie huren wat uw opties zijn. Hierin zijn naast H2S meters huren nog verschillende andere mogelijkheden te vinden.

Informatie over het huren van H2S meters

 • De uitleentermijn van een H2S meter bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om korter H2S meters te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
  Voorafgaand aan de huur wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u onze apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De H2S meter ppm wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u ons toestel langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt het apparatuur naar ons retour gestuurd. Het toestel wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als het H2S toestel door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een H2S meter te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een H2S meter huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle apparaten worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een toestel, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een H2S meter ppm bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid H2S toestellen? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

De voordelen en nadelen van H2S meter huren

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een H2S meter op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van huren is dat u de H2S gas meter niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
 • U ontvangt een goed werkend H2S toestel dat voorzien is van kalibratie.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een H2S meter verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze H2S toestellen zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een H2S gas meter wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode van een H2S meter voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid H2S meters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een H2S meter!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden wanneer het gaat om H2S meter verhuur. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een gasdetectie apparaat, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl  een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve H2S meter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.