+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Ethyleen meter huren

Een ethyleenmeter huren? Bekijk onze mogelijkheden!

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om en hoogstaande ethyleenmeter aan te schaffen deze analayzer is helaas niet te huur. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons ethyleen meters te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment ethyleenmeters met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.

U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste ethyleen meters bieden voor de beste prijs.

Onze mogelijkheden voor het huren van een draagbare ethyleen meter

Ethyleen (ook bekend onder de nieuwe naam Etheen) is een koolwaterstof met als formule C2H4. Ethyleen kan alleen in zeer hoge concentraties op de werkplek worden gedetecteerd, ondanks de karakteristieke geur. Op dat moment kan het al dodelijk zijn. Thermische straling moet in het omringende gebied tot een minimum worden beperkt, omdat ethyleenoxide zelfs bij lage temperaturen kan ontvlammen.

Ethyleenoxide is een tussenproduct bij de productie van chemische stoffen zoals ethyleenglycol of ethanolamine. Het wordt voornamelijk gebruikt bij de synthese van andere chemische stoffen. Het wordt ook gebruikt bij de begassing, sterilisatie en desinfectie van goederen, silo’s en transportcontainers, als gevolg van de antibacteriële, antivirale en schimmelwerende eigenschappen.

Wilt u een ethyleenmeter aanschaffen? In ons assortiment hebben wij verschillende analyzers waar ethyleen gassen mee gemeten kunnen worden. Door gebruik te maken van een Ethyleen meter kan de veiligheid op de werkplek worden gegarandeerd.

Ethyleen analyzers maken langdurige analyses en zijn extreem gevoelige meetapparaten die geschikt zijn voor metingen in magazijnen, containers en besloten ruimtes om de mens te beschermen tegen hoge concentraties ethyleen. Niveaus van rond de ppb (parts per billion) kunnen worden gemeten. Onze etheen meters worden vaak ingezet in de bloembollen- of bananenopslag om de kleinste concentraties ethyleen te detecteren. Dit vanwege de nauwkeurigheid van het meetapparatuur.

In ons assortiment bieden wij u ethyleen analyzers aan van ons eigen merk Hatech. Wilt u vakkundig advies? Wij staan voor u klaar om de beste ethyleenmeter oplossing op maat aan te bieden.

Welke ethyleen apparatuur is er allemaal te koop?

Om Etheen te detecteren, bieden wij u volgende types uit ons assortiment aan:

HATECH:

                                                    

Ethyleen analyzer WD-27.5CH4            Ethyleen PPB analyzer                       ETOX analyseer (ethyleen oxide) 

 

Een ethyleen analyzer is een specialistisch apparaat dat ter plaatse geïnstalleerd moet worden. Deze lenen zich niet voor een verhuurconstructie. Een ethyleen meter wordt aangeschaft voor een langere termijn. Heeft u vragen over onze ethyleen meters? Neem dan contact op met een van onze medewerkers of bekijk uw koopopties op de Hatech website.

Heeft u interesse in het vast opgestelde gasdetectie huren? Bekijk dan onderstaand aanbod van vast opgestelde gasdetectie mogelijkheden die wij bieden:

Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan gasdetectie materiaal kiezen die bij uw behoefte past om zo tot de beste detectie oplossing te komen.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een ethyleen meter!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een ethyleen detector. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een etheen gasdetector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve ethyleenmeter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een ethyleen meter kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.