+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Singlegas detectie huren

De mogelijkheden van singlegas detectie huren

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande singlegas detectie apparatuur te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons single gas detectie apparatuur te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment single gasdetectie producten met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.
U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen voor de verhuur van singlegas detectie apparatuur. Wij kunnen u met onze expertise de beste single gas detectie oplossing bieden.

Kwalitatieve verhuur van singlegas detectie

Wilt u een singlegas detector huren? In ons assortiment hebben wij verschillende detectoren waar één gas mee gemeten kan worden. Door gebruik te maken van onze singlegas detector verhuur mogelijkheden met de juiste gasdetector kan de veiligheid op de werkplek worden gegarandeerd. Op het gebied van single gas detectie bieden wij de volgende opties aan:

Het gebruik van een singlegasmeter geeft een cruciaal beeld van de luchtkwaliteit in de werkomgeving van u of uw collega. Een gasdetector geeft een duidelijk alarmsignaal als de hoeveelheid schadelijk gas de vooraf ingestelde alarmwaarde bereikt of wanneer het zuurstofgehalte te laag wordt.

Afhankelijk van het merk en type gasdetector, geeft de gasdetector de gebruiker informatie over welk gas wordt gemeten en de hoogte van de concentraties in de directe werkomgeving. Of u nu een gasdetector gebruikt voor persoonlijke veiligheid of alleen voor exacte metingen in processen tijdens uw werk, betrouwbaarheid is van levensbelang.

Stuur direct uw huur aanvraag

In ons assortiment bieden wij u verhuur van single gas detectoren aan van onder andere Industrial Scientific, Crowcon en Geotech.
Deze merken staan sterk op het gebied van kwalitatieve gas detectoren om personeel te beschermen tegen gevaren in en om hun werkomgeving.

Volgende gassen kunnen gedetecteerd worden als u gebruik maakt van onze singlegas meter verhuur:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

                  

Tango TX1                                      Gasbadge Pro

 

HATECH:

BX166

 

CROWCON:

 

Gasman

 

ION SCIENCE:

                          

Tiger                                    Tiger Select                             CUB

 

Wilt u vakkundig advies? Wij staan voor u klaar om de beste gasdetectie oplossing op maat aan te bieden.

Wij zijn exclusief voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die deze merken in Nederland mogen aanbieden. Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan gasdetectie materiaal kiezen die bij uw behoefte past om zo tot de beste detectie oplossing te komen.

De voordelen en nadelen van singlegas detectie verhuur

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een singlegas detector op een rijtje gezet:

  • Het grote voordeel van huren is dat u de singlegas detector niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
  • U ontvangt een goed werkend singlegas meter toestel dat voorzien is van kalibratie.
  • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
  • Onze singlegas meters zijn direct leverbaar voor verhuur.
  • Huren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
  • Als u nog niet zeker weet of u een singlegas meter wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen van single gas detectie verhuur?

  • Als de huurperiode van een singlegas detector voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
  • Als u een grote hoeveelheid singlegas meters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een singlegas detector!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een singlegas detector. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een singlegas detector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve singlegas meter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren.

Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een singlegas detector kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.