+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Multigas detectie huren

De mogelijkheden van multigas detectie huren

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande multigas detectie apparatuur te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons multi gas detectie apparatuur te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment multigas detectie producten met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.
U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen voor de verhuur van multigas detectie apparatuur. Wij kunnen u met onze expertise de beste multi gas detectie oplossing bieden.

Kwalitatieve verhuur van multigas detectie

Bent u op zoek naar een multigas detector? In ons assortiment hebben wij verschillende multigas detectoren waar meerdere gassen mee gemeten kunnen worden. Door gebruik te maken van een multigas detector met de juiste gasdetectoren kan de veiligheid op de werkplek worden gegarandeerd.

Heeft u interesse in een multigasmeter huren? Bekijk dan onderstaand aanbod van multi gas diensten die wij bieden:

In de praktijk is gebleken dat het betreden van besloten ruimtes bepaalde risico’s met zich meebrengt. Gevaren bij het betreden van deze besloten ruimtes zijn verstikking door zuurstoftekort, vergiftiging door te hoge concentratie giftige gassen of dampen, bij een explosie of brand bij vonkvorming tijdens te hoge concentratie explosieve stoffen. Het is daarom van uiterst belang dat vóór het betreden metingen zijn uitgevoerd naar zuurstof (O2), waterstofsulfide (H2S) en explosieve gassen (LEL).

In ons assortiment bieden wij u multi gas detectoren van onder andere Industrial Scientific, Crowcon en Geotech. De detectoren zijn met verschillende gassensoren leverbaar zodat er altijd een passende configuratie samen te stellen is.

Aanvraag huur

Volgende gassen kunnen gedetecteerd worden als u gebruik maakt van onze multigas meter verhuur:

Merk    

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Ventis-MX4-front-300x300           iBrid-MX6-pomp-300x300                      

         Ventis MX4                           MX6 iBrid                     Ventis Pro                                     Radius BZ1                                                                          

                      
 CROWCON:                                                                                                         

 

           
     

          Tetra 3                               Gas-Pro                                                                                                

                
 GEOTECH                                                                                                                        

 

                                                              

         G100                                 Biogas 3000                                Biogas 5000  

                                                

Wilt u vakkundig advies? Wij staan voor u klaar om de beste gasdetectie oplossing op maat aan te bieden.

Overzicht aanbod
Om meerdere gassen te detecteren, bieden wij u volgende types uit ons breed assortiment aan:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:                                                                                    

Ventis-MX4-front-300x300        iBrid-MX6-pomp-300x300                              

        Ventis MX4                          MX6 iBrid                        Ventis Pro                                        Radius BZ1    

   

CROWCON:                                                 
    

      

          Tetra 3                            Gas-Pro 

         

GEOTECH:                                                         
 

                                                 
       G100                                   Biogas 3000                                  Biogas 5000 
                                                                

Wij zijn exclusief voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die deze merken in Nederland mogen aanbieden. Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan gasdetectie materiaal kiezen die bij uw behoefte past om zo tot de beste detectie oplossing te komen.

De voordelen en nadelen van multigas detectie verhuur

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een multigas detector op een rijtje gezet:

  • Het grote voordeel van een multigas detector huren is dat u de detector niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
  • U ontvangt een goed werkend multigasmeter toestel dat voorzien is van kalibratie.
  • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een multi gas detectie verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
  • Onze multigasmeters zijn direct leverbaar voor verhuur.
  • Een multi gas detector uren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
  • Als u nog niet zeker weet of u een multigas detector wilt aanschaffen, is verhuur een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen van multi gas detectie verhuur?

  • Als de huurperiode van een multigas detector voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
  • Als u een grote hoeveelheid multigasmeters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een multigas detector!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een multigas detector. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een multigas detector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve multigas meter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren.

Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Wilt u liever een multigas detector kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.