+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Ammoniak meter huren

De mogelijkheden om een ammoniak meter te huren

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om een betaalbare en hoogstaande ammoniak meter te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons een ammoniak meter te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde ammoniak meters. Hatech levert een breed assortiment verhuur van ammoniak meters aan met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt. U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste detectie oplossing bieden wanneer het gaat over ammoniak meter huren.

Welke ammoniak apparatuur is er allemaal te huur?

Ammoniak is een samenstelling van stikstof en waterstof met de scheikundige formule NH3. Het is een kleurloos en bijtend gas met een scherpe geur. Ammoniak staat bekend als een uiterst gevaarlijke stof. Tenzij het goed wordt onderhouden, kunnen catastrofale ammoniaklekken optreden uit koelsystemen. Dit kan ernstige letsel en zelfs de dood tot gevolg hebben. Ernstige incidenten kunnen optreden wanneer leidingen zijn gescheurd of als er lekken van afdichtingen, pijpflenzen of kleppen optreden tijdens onderhoud. Ammoniak vormt zowel een giftig als een ontvlambaar risico en is bijtend in zijn vloeibare vorm.

De risico’s van een gaslek zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van het lek. Daarnaast speelt het een belangrijke rol of het lek in de binnen- of buitenlucht optreedt, gezien de kwaliteit van de ventilatie. Tot slot is het belangrijk te weten of u zich in een vochtige omgeving bevindt en of het lek een explosief of giftig risico met zich meebrengt.

Een ammoniak detector huren kan erg interessant zijn wanneer u niet meteen tot koop over wilt gaan. In ons assortiment vindt u meerdere ammoniak meters te huur die uitermate geschikt zijn voor het uitvoeren van veiligheidsmetingen:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Gasbadge Pro

 

CROWCON:

Gasman

 

GEOTECH:

                     

Biogas 3000                                          Biogas 5000

 

Wij zijn exclusief voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die ammoniak meter huur in Nederland mogen aanbieden. Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan NH3 meters huren die bij uw behoefte past om zo tot de beste NH3 detectie oplossing te komen.

Heeft u interesse in een van onze andere singlegas detectie apparatuur? Bekijk dan onderstaand aanbod van single gas producten die wij ook nog verhuren:

Wilt u meerdere gassen meten? Bekijk dan ons menu Multigas detectie huren wat uw opties zijn.

Onze uitgebreide mogelijkheden om een NH3 gas meter te huren

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om ons materiaal voor een korter termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn. Voorafgaand aan de huur wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De NH3 detector wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u ons toestel langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt het apparatuur naar ons retour gestuurd. Het toestel wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als de NH3 meter door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een ammoniakmeter te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een ammoniak detector huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle apparaten worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een toestel, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een NH3 meter bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid ammoniak detectoren? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

De voordelen en nadelen van ammoniakmeter verhuur

We hebben voor u alle voordelen van ammoniak detector verhuur op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van NH3 meter huren is dat u de NH3 meter niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
 • U ontvangt een goed werkend NH3 toestel dat voorzien is van kalibratie.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een ammoniak meter verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze ammoniak meters zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • NH3 gas meter huren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een NH3 meter wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode van een NH3 gas meter voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid ammoniak meters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een ammoniak / NH3 meter!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit ammoniak meters aan te bieden. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze ammoniak detectoren de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel. Bij twijfel aan de werking van een gasdetectie apparaat, zal deze niet in de verhuur gaan.

Wij leveren alleen betrouwbare ammoniak detectoren voor de verhuur aan van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl  een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve NH3 meter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.