+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

CO2 detectie huren

CO2 detectie huren? Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande gasdetectie apparatuur te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons CO2 detectie te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment CO2 detectie apparatuur verhuur met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt. U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wilt u CO2 detectie huren? Dan kunnen wij u met onze expertise de beste detectie oplossing bieden.

De mogelijkheden voor het huren van CO2 detectie

Blootstelling van personeel aan Koolstofdioxide (CO2) is een groot probleem bij het produceren van frisdranken, brouwen van bier en in de horeca. CO2 is niet zo vriendelijk als de meeste mensen denken. CO2 heeft de potentie om dodelijke slachtoffers te maken. Een CO2 meter redt levens. Het huren van CO2 detectie is daarom binnen veel branches noodzakelijk om te zorgen voor een veilige werkomgeving. Hiervoor biedt Gasdetectiehuren.nl diverse oplossingen voor. Om koolstofdioxide te detecteren, bieden wij u volgende types uit ons brede assortiment aan:

CROWCON:

Gasman – CO2 IR

                              

Wij zijn exclusief leverancier voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die deze merken in Nederland mogen aanbieden. Het huren van deze hoogwaardige CO2 detectie kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan gasdetectie materiaal kiezen die bij uw behoefte past om zo tot de beste detectie oplossing te komen voor het huren van uw CO2 gasdetectiesysteem.

Heeft u interesse in een van onze andere singlegas detectie apparatuur? Bekijk dan onderstaand aanbod van single gas producten die wij ook nog verhuren:

Wilt u niet alleen CO2 detectie huren maar meerdere gassen meten? Bekijk dan binnen Multigas detectie huren wat uw opties zijn.

Informatie over het huren van CO2 detectie meters

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om ons materiaal voor een korter termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
  Voorafgaand aan de huur wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De CO2 detector wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u ons toestel langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt het apparatuur naar ons retour gestuurd. Het toestel wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als het CO2 toestel door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een CO2 detectiesysteem te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een CO2 meter huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle apparaten worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een toestel, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een CO2 detectie meter bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid CO2 toestellen? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

Waarom een CO2 detector huren?

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een CO2 detector op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van huren is dat u de CO2 meter niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
 • U ontvangt een goed werkend CO2 toestel dat voorzien is van kalibratie.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze CO2 toestellen zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een CO2 detector wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode van een CO2 meter voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop van een CO2 detector tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid CO2 meters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Een CO2 detector huur je via Gasdetectiehuren.nl!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden wanneer u een CO2 detector wilt huren. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze CO2 detectoren de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel. Bij twijfel aan de werking van een CO2 detectorsysteem, zal deze niet in de verhuur gaan.

Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid en kiezen wij enkel voor het beste op het gebied van CO2 detector verhuur.

Wilt u een kwalitatieve CO2 meter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.