+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Gasdetectie meter huren

De mogelijkheden om een gasdetectie meter te huren

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om een betaalbare en hoogstaande gasdetectie meter te huren.
Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons gasdetectie meters te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment gasdetectie producten met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt. U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste detectie oplossing bieden wanneer u op zoek bent naar gasdetectiemeter verhuur.

Welke gasdetectie meters zijn er allemaal te huur?

Ons gasdetectie meter huur assortiment bestaat uit een arsenaal aan producten van diverse leveranciers. Deze A-kwaliteit merken zijn:

Industrial ScientificThe Gas Detection People
CrowconDetecting Gas Saving Lives
GeotechSpecialist in Biogasmeting
ION ScienceManufacture of gas detectors and gas sensors
Hatech – Gasdetectietechniek

Met deze toonaangevende fabrikanten van draagbare en vaste detectie apparatuur, bieden wij onze klanten top betrouwbaarheid wanneer zij kiezen voor gasdetectie meter huren. De apparatuur wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit, waarbij gewerkt wordt aan een breed scala van industriële normen om uw volledige gemoedsrust te waarborgen.

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Ventis-MX4-front-300x300          iBrid-MX6-pomp-300x300                           

Ventis MX4                                    MX6 iBrid                       Ventis Pro                                       Radius BZ1

          

Tango                                          Gasbadge Pro

 

HATECH:

BX166

 

CROWCON:

                     

Gasman                                          Tetra 3                             Gas-Pro

 

GEOTECH:

                       

Biogas 3000                                   Biogas 5000                       G100                               G200

 

ION SCIENCE:

                    

Tiger                                            Tiger Select                          CUB

 

Wij zijn een gerenommeerd bedrijf in gasdetectie en leveren alleen A-merken. Veiligheid vinden wij het allerbelangrijkste wanneer we kiezen voor gasdetectiemeter verhuur.
Door een nauwe samenwerking met onze leveranciers kunnen wij uw veiligheid garanderen.

Onze uitgebreide mogelijkheden om een gasdetector te huren

Uit onze ervaring met gasdetectie meter verhuur blijkt dat CO2 en LEL meters het frequentst bij ons worden verhuurd, maar ook de zuurstof (O2), koolmonoxide (CO) en de H2S meters doen het goed. De viergas monitoren om O2, LEL, H2S en CO te detecteren zijn ook populair, dit omdat deze detector vier gassen kan meten.

Al onze gasdetectie meters houden we in beste conditie door ze voor een nieuwe periode van gasdetector verhuur na te kijken, te reinigen en te kalibreren.

Er bestaan technische verschillen tussen de vele aangeboden gasdetectie meters. Het verschil tussen de vele aangeboden detectie meters heeft met twee factoren te maken:

 • Hoeveel gassen wilt u detecteren? Single-gas, multi-gas, biogas, etc.
 • Welke meettechnieken wilt u hanteren?  Elektrochemisch, katalytisch of infrarood.

Heeft u hierover een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een intake gesprek worden de behoeftes vastgesteld en krijgt u advies op maat bij uw gasdetectiemeter verhuur.

Industrieën voor gasdetectiemeter verhuur

Wij verhuren onze gasdetectie meters aan B2B bedrijven, klein of groot. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht als het gaat om de verhuur van gasdetectie meters.
Industrieën die veelvuldig gasdetectie apparatuur nodig hebben en waar we vaak mee samenwerken zijn:

 • Bierbrouwerijen;
 • Installateurs;
 • Overheden;
 • Petrochemie;
 • Productie;
 • Reguliere industrie.

Iedereen die persoonlijke bescherming nodig heeft en wil detecteren of een werkomgeving veilig is, is bij ons aan het juiste adres.

Waarom een gasdetectie meter huren?

We hebben voor u alle voordelen van een gasdetectie meter huren op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van gasdetectiemeter verhuur is dat u het gasdetectie apparaat niet aan hoeft te schaffen als u het niet regelmatig nodig heeft.
 • Een goed werkend toestel dat gekalibreerd is, wordt naar u toegestuurd.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een gasdetectie meter verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze materialen zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren van gasdetectie meters is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft
 • Als u nog niet zeker weet of u een gasdetectie wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen van een gasdetectie meter huren?

 • Als de huurperiode voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid gasdetectie apparatuur nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een gasdetectie meter!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van en gasdetectie meter. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel. Bij twijfel aan de werking van een gasdetectie apparaat, zal deze niet in de verhuur gaan.

Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl  een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u kwalitatieve gasdetectie apparatuur huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.