+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Multigasmeter huren

De mogelijkheden om een multigas detector te huren

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande multigas detector te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons multigas apparatuur te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment multigasmeters te huur met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.

U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste multigas meters bieden voor de beste prijs.

Heeft u interesse in een van onze andere multigas detectie apparatuur? Bekijk dan onderstaand aanbod van multi gas diensten die wij ook nog bieden:

Waarom een multigasmeter huren?

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een multigas meter op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van een multigasmeter huren is dat u deze niet aan hoeft te schaffen als u het niet regelmatig nodig heeft.
 • Een goed werkende multigas detector die gekalibreerd is, wordt naar u toegestuurd.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een multigasmeter verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze multigasmeters zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren van een multigas detector is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc een mobiele gasdetectie nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een multigasmeter wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen.
 • Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid multigasmeters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Onze uitgebreide mogelijkheden om een multigas detector of een multi gas clip te huren.

Bent u op zoek naar het huren van een multigasmeter? In ons assortiment hebben wij verschillende detectoren waar meerdere gassen mee gemeten kunnen worden. Door gebruik te maken van een multigas detector met de juiste gasdetectoren kan de veiligheid op de werkplek worden gegarandeerd.

In de praktijk is gebleken dat het betreden van besloten ruimtes bepaalde risico’s met zich meebrengt. Gevaren bij het betreden van deze besloten ruimtes zijn verstikking door zuurstoftekort, vergiftiging door te hoge concentratie giftige gassen of dampen, bij een explosie of brand bij vonkvorming tijdens te hoge concentratie explosieve stoffen. Het is daarom van uiterst belang dat vóór het betreden metingen zijn uitgevoerd naar zuurstof (O2), waterstofsulfide (H2S) en explosieve gassen (LEL).

In ons assortiment bieden wij u multigas detectoren van onder andere Industrial Scientific, Crowcon en Geotech. De detectoren zijn met verschillende gassensoren leverbaar zodat er altijd een passende configuratie samen te stellen is.

Wilt u vakkundig advies? Wij staan voor u klaar om de beste multigas detectie oplossing op maat aan te bieden.

Welke multigas meters zijn er allemaal te huur?

Wij bieden u volgende multigas meters aan uit ons breed multigasmeter assortiment:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Ventis-MX4-front-300x300        iBrid-MX6-pomp-300x300                      

Ventis MX4                                 MX6 iBrid                      Ventis Pro                                      Radius BZ1

 

CROWCON:

      

Tetra 3                                     Gas-Pro

 

GEOTECH:

               

G100                                     Biogas 3000                            Biogas 5000 

 

Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten van draagbare en vaste detectieapparatuur. Met deze merken bieden wij u top betrouwbaarheid. Het apparatuur wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit, waarbij gewerkt wordt aan een breed scala van industriële normen om uw volledige gemoedsrust te waarborgen.

Onze artikelen kunnen ingezet worden voor het detecteren van een of meerdere gassen voor verschillende industrieën.
Omdat wij de beste service willen bieden, helpen wij u graag met een advies gesprek om de beste detectie oplossing te garanderen.

Informatie over onze multigasdetectie huur

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om multigas detectie voor een kortere termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
 • Voorafgaand aan de huur van een multigasmeter wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De multigas detector wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u onze pen langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt de multigas detector naar ons retour gestuurd. De installatie wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als de multigas detector tijdens de huurperiode door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een multigasmeter te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een multigasmeter huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle multigasmeters worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een mobiele gasdetectie, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een multigas detector bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid multigasmeters? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een multigas detector!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een multigas detector. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een multi gasdetector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve multigasmeter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren.

Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een multigas detector kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.