+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Mobiele gasdetectie huren

Mobiele gasdetectie huren? Dan kiest u Gasdetectiehuren.nl

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande mobiele gasdetectie te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons mobiele gasdetectie apparatuur te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment mobiele gasdetectie apparatuur te huur met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.
U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste mobiele detectie oplossing bieden.

Waarom kiezen voor de huur van mobiele gasdetectie?

We hebben voor u alle voordelen van het huren van mobiele gasdetectie op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van mobiele gasdetectie huren is dat u deze niet aan hoeft te schaffen als u het niet regelmatig nodig heeft.
 • Een goed werkende mobiele gasdetector die gekalibreerd is, wordt naar u toegestuurd.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een mobiele gasdetector verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze mobiele gasdetectors zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren van mobiele gasdetectie is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc een draagbare gasdetectie nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een mobiele gasdetectie wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen.
 • Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid draagbare gasdetecties nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

De mogelijkheden om mobiele gasdetectie te huren

Ons brede assortiment aan enkelvoudige of multigas detectoren is verkrijgbaar in compacte lichtgewicht ontwerpen. Van eenvoudige eenheden met uitsluitend een alarm tot geavanceerde geheel configureerbare en onderhoudsvriendelijke instrumenten.

Flexibiliteit en kwaliteit staan centraal bij de draagbare gasdetectoren die gasdetectiehuren.nl aanbiedt. Met merken zoals Industrial Scientific en Crowcon hebben wij een zeer breed productportfolio dat uitstekend geschikt is voor het betreden van besloten ruimtes, lekkage testen en mobiel gebruik.

Heeft u interesse in een multigasmeter huren? Bekijk dan onderstaand aanbod van multi gas diensten die wij bieden:

Mogelijke toepassingen om mobiele gasdetectie te gebruiken zijn ondergrondse gewelven voor nutsvoorzieningen, stookruimtes, plaatsen waar brand heeft gewoed, rioleringen, fabrieken, industriële hygiëne, teams van eerstehulpverleners en nog veel meer afzetgebieden.

Voordelen van mobiele gasdetectoren is dat je het makkelijk op de man kan dragen. En dat de draagbare gasdetectie u meteen alarmeert wanneer u in een gevaarlijke situatie terecht komt.

Aanbod mobiele gasdetectie voor de verhuur

Wij bieden u volgende types uit ons breed mobiele gasdetectie assortiment aan:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Ventis-MX4-front-300x300      iBrid-MX6-pomp-300x300                         

Ventis MX4                         MX6 iBrid                         Ventis Pro                                    Radius BZ1

 

      

Tango                            Gasbadge Pro

 

HATECH:

BX166 

 

CROWCON:

                     

Gasman                                    Tetra 3                            Gas-Pro

 

ION SCIENCE:

                    

Tiger                                       Tiger Select                         CUB 

 

Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten van draagbare en vaste detectieapparatuur. Met deze merken bieden wij u top betrouwbaarheid. Het apparatuur wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit, waarbij gewerkt wordt aan een breed scala van industriële normen om uw volledige gemoedsrust te waarborgen.

Onze artikelen kunnen ingezet worden voor het detecteren van een of meerdere gassen voor verschillende industrieën. Omdat wij de beste service willen bieden, helpen wij u graag met een advies gesprek om de beste detectie oplossing te garanderen.

Informatie over onze mobiele gasdetectie huur

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om mobiele gasdetectors voor een kortere termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
 • Voorafgaand aan de huur van mobiele gasdetectie wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De draagbare mobiele gasdetectie wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u onze pen langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt de draagbare gasdetectie naar ons retour gestuurd. De installatie wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als de gehuurde mobiele gasdetectie door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een mobiele gasdetectie te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een mobiele gasdetectie huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle draagbare gasdetecties worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een mobiele gasdetectie, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een draagbare gasdetectie bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over het huren van een grote hoeveelheid mobiele gasdetecties? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

Mobiele gasdetectie huurt u via Gasdetectiehuren.nl!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een mobiele gasdetector. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een mobiele gas detector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve mobiele gasmeter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren.

Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een mobiele gasdetector kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.