+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

Gasdetectie pen huren

Gasdetectie pen huren? Dan kies je Gasdetectiehuren.nl

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande gasdetectie apparatuur te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons gasdetectie apparatuur te huren zoals het huren van een gasdetectie pen.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech GasdetectieHatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment gasdetectie producten met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.
U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen wanneer u ervoor kiest om een gasdetectie pen te huren. Wij kunnen u met onze expertise de beste oplossing bieden op het gebied van gasdetectie pen verhuur.

De mogelijkheden om een gasdetectie pen te huren

Wilt u op een goedkope manier een eerste indicatie krijgen van mogelijke brandbare gassen? Dan is het huren van een BX166 lekdetectie Pen van Hatech iets voor u.
Deze pen kan vanwege het katalytische meetprincipe zowel Aardgas (Methaan, CH4), Propaan als andere brandbare gassen detecteren. De BX166 is geschikt voor consumentengebruik, maar kan ook in de industrie gebruikt worden. De gasdetectie pen geeft lekken aan middels een LED indicatie en heeft tevens een geluidsindicatie met oplopende tonen.

BX166 lekdetectie Pen-

Andere voordelen van het huren van een BX166 gasdetectie pen zijn:

 • Zeer eenvoudig vast te stellen of er een aardgaslek is
 • Goedkoopste op de markt.
 • Gunstige prijs.
 • Gemakkelijk in gebruik.
 • Klein in formaat.
 • Snelle responstijd
 • Automatische nulstelling.

Het vinden van een eventueel gaslek is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag aan onze ervaren medewerkers wat uw opties zijn voor verhuur van deze gasdetectie pen of bekijk uw koopopties op de Hatech website.

Aanvraag verhuur

De BX166 gasdetectie pen wordt geleverd inclusief batterijen. Naast de gasdetectie pen hebben we nog diverse andere single gas detectie producten te huur. Hieronder vindt u het complete aanbod:

Waarom een gasdetectie pen huren?

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een gasdetectie pen op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van huren van een gasdetectie pen is dat u de gasdetectie pen niet aan hoeft te schaffen als u het niet regelmatig nodig heeft. 
 • Een goed werkende gasdetectie pen die gekalibreerd is, wordt naar u toegestuurd.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een gasdetectie pen verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze gasdetectie pennen zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren van gasdetectie pennen is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc een gasdetectie installatie nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een gasdetectie pen wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen.
 • Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen van de huur van een gasdetectie pen?

 • Als de huurperiode voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid gasdetectie pennen nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Informatie over de verhuur van onze gasdetectie pennen

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om ons materiaal voor een kortere termijn te huren. Er is geen maximale uitleentermijn.
  Voorafgaand aan de huur wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De gasdetectie pen wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u onze pen langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt de gasdetectie pen naar ons retour gestuurd. De installatie wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd. 
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als de BX166 door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is. 
 • U heeft geen expliciete training nodig om een gasdetectie pen te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een gasdetectie pen huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle pennen worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een gasdetectie installatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een gasdetectie pen bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid gasdetectie pennen? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen. 
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

Gasdetectie pennen huren regel je via Gasdetectiehuren.nl!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden op het gebied van gasdetectie pennen verhuur. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel. Bij twijfel aan de werking van een gasdetectie pen, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl  een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid. 

Wilt u een kwalitatieve gasdetectie pen huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Aanvraag verhuur

Wilt u liever een gasdetectie pen kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.