+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

CO meter huren

Een CO meter huren doe je via Gasdetectiehuren.nl

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande CO meters te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons een CO meter te huren door onze optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment CO meters te huur met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.

U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste CO detectoren huur bieden voor de beste prijs.

Welke CO apparatuur is er allemaal te huur?

Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. U ziet of ruikt het niet maar wanneer u het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Koolmonoxide is een zeer giftige gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van een brandstof in bijvoorbeeld een cv-ketel, geiser, gasfornuis, hout-, gas- en olie kachel of open haard.

Om koolmonoxide te detecteren, bieden wij u volgende types uit ons breed assortiment aan:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

 

                  

Tango  TX1                                     Gasbadge Pro

 

CROWCON:

 

Gasman


Wij zijn exclusief voor een aantal merken uit Nederland en zijn de enige die deze CO meters in Nederland mogen aanbieden. Deze hoogwaardige kwaliteitsproducten vindt u alleen bij Gasdetectiehuren.nl dat onderdeel uitmaakt van Hatech gasdetectie. Uniek maakt ons ook dat we acht merken uit de gasdetectie markt vertegenwoordigen. U kunt dus uit een breed portfolio aan gasdetectie materiaal kiezen die bij uw behoefte past om zo de beste CO meter te huren voor uw situatie.

Heeft u interesse in een van onze andere singlegas detectie apparatuur? Bekijk dan onderstaand aanbod van single gas producten die wij ook nog verhuren:

Wilt u meerdere gassen meten? Bekijk dan ons menu Multigas detectie huren wat uw opties zijn.

Informatie over onze CO detectie huur

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om CO detectie voor een kortere termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
 • Voorafgaand aan de huur van een CO meter wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De CO detector wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u onze pen langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt de CO detector naar ons retour gestuurd. De installatie wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als CO meters tijdens de huurperiode door omstandigheden defect raken. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een CO gasmeter te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een CO meter huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle CO detectoren worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van onze gasdetectie, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een CO detector bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid CO meters? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

Waarom een CO detector huren?

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een CO detector op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van huren is dat u de CO meter niet hoeft aan te schaffen als u het apparaat niet regelmatig nodig heeft.
 • U ontvangt een goed werkend CO toestel dat voorzien is van kalibratie.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een CO detector huur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze koolmonoxide meters zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc toestellen nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een koolmonoxide meter wilt aanschaffen, is koolmonoxide meter huren een goede mogelijkheid om dit te testen. Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode van een CO meter voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid CO meters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een CO meter!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een CO meter. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een CO gasdetector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve CO detector huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren. Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een CO detector kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.