+31 (0)162 510 004
sales@hatechgas.com

4 Gas meter huren

4 Gasmeter huren? Dan kiest u Gasdetectiehuren.nl

Gasdetectiehuren.nl biedt iedereen die wil detecteren of een werkomgeving veilig is, de mogelijkheid om betaalbare en hoogstaande 4 gas detector te huren. Of u nu een groot bedrijf of klein familiebedrijf bent, door ons advies op maat, is het voor iedereen interessant om bij ons 4 gas apparatuur te huren.

Gasdetectiehuren.nl is onderdeel van Hatech Gasdetectie. Hatech Gasdetectie heeft al jarenlang ervaring in het meten van brandbare gassen, giftige gassen en zuurstof met zowel draagbare als vast-opgestelde apparatuur. Hatech levert een breed assortiment 4 gasmeters te huur met hoogwaardige kwaliteit en is al jarenlang een betrouwbare partner binnen de markt.

U bent daarom bij Gasdetectiehuren.nl in goede handen. Wij kunnen u met onze expertise de beste 4 gas meters bieden voor de beste prijs.

Waarom een 4 gas meter huren?

We hebben voor u alle voordelen van het huren van een 4 gas meter op een rijtje gezet:

 • Het grote voordeel van huren is dat u de 4 gas meter niet aan hoeft te schaffen als u het niet regelmatig nodig heeft.
 • Een goed werkende 4 gas detector die gekalibreerd is, wordt naar u toegestuurd.
 • U geniet van kostenspreiding, omdat u iedere maand een 4 gas detector verhuur factuur ontvangt in plaats van een groot aanschafbedrag. U hoeft dus geen grote investering te doen.
 • Onze 4 gas meter zijn direct leverbaar voor verhuur.
 • Huren van een 4 gas meter is voor iedereen interessant die op kort termijn of ad hoc een mobiele gasdetectie nodig heeft.
 • Als u nog niet zeker weet of u een 4 gas meter wilt aanschaffen, is huren een goede mogelijkheid om dit te testen.
 • Upsell tot koop bestaat tot de mogelijkheden.

Wat zijn de nadelen?

 • Als de huurperiode voor een langere tijd betreft, kan het voor u nadelig in de kosten zijn. We bekijken dan graag met u of de optie tot koop tot uw mogelijkheden behoort.
 • Als u een grote hoeveelheid 4 gas meters nodig heeft, kan het voorkomen dat we niet alles op voorraad hebben. Wij streven ernaar om al onze verhuur opdrachten binnen 2 dagen te kunnen versturen, zodat u snel aan de slag kan.

Onze uitgebreide mogelijkheden om een 4 gas detector te huren.

Bent u op zoek naar een 4 gas meter? In ons assortiment hebben wij verschillende detectoren waar meerdere gassen mee gemeten kunnen worden. Door gebruik te maken van een 4 gas detector kan de veiligheid op de werkplek worden gegarandeerd.

Heeft u interesse in een multigasmeter huren? Bekijk dan onderstaand aanbod van multi gas diensten die wij bieden:

In de praktijk is gebleken dat het betreden van besloten ruimtes bepaalde risico’s met zich meebrengt. Gevaren bij het betreden van deze besloten ruimtes zijn verstikking door zuurstoftekort, vergiftiging door te hoge concentratie giftige gassen of dampen, bij een explosie of brand bij vonkvorming tijdens te hoge concentratie explosieve stoffen. Het is daarom van uiterst belang dat vóór het betreden metingen zijn uitgevoerd naar zuurstof (O2), waterstofsulfide (H2S) en explosieve gassen (LEL).

Onze 4 gas meters detecteren continu de aanwezige concentratie van vluchtige organische componenten (VOC’s), toxische gassen en/of dampen uitgedrukt in parts per million (PPM). Enkele voorbeelden van VOC’s zijn:

 • Acetaldehyde
 • Benzeen
 • Ethanol
 • Hexaan
 • Pentaan
 • Vinylchloride

Echter detecteert een PID meter niet stof specifiek, alle VOC’s in het te meten gasmonster worden weergegeven als één gezamenlijke waarden op de display van de PID detector.
PID meter of PID detector zijn veel gebruikte termen in de gasdetectie branche.

Voor iedere individuele VOC zijn wettelijk bepaalde blootstellingslimieten vastgesteld, ook wel grenswaarden genoemd. Om te controleren of er wordt voldaan aan de wettelijke grenswaarden heeft u een detector nodig.

In ons assortiment bieden wij u 4 gas meters van onder andere Industrial Scientific en Crowcon. De detectoren zijn met verschillende gassensoren leverbaar zodat er altijd een passende configuratie samen te stellen is. Wilt u vakkundig advies? Wij staan voor u klaar om de beste gasdetectie oplossing op maat aan te bieden.

Welke 4 gas detectoren zijn er allemaal te huur?

Wij bieden u voor het huren de volgende types 4 gas detectoren aan uit ons assortiment:

INDUSTRIAL SCIENTIFIC:

Ventis MX4

 

CROWCON:

         

Tetra 3                            Gas Pro

 

Wij werken samen met toonaangevende fabrikanten van draagbare en vaste detectieapparatuur. Met deze merken bieden wij u top betrouwbaarheid. Het apparatuur wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteit, waarbij gewerkt wordt aan een breed scala van industriële normen om uw volledige gemoedsrust te waarborgen.

Onze artikelen kunnen ingezet worden voor het detecteren van een of meerdere gassen voor verschillende industrieën. Omdat wij de beste service willen bieden, helpen wij u graag met een advies gesprek om de beste detectie oplossing te garanderen.

Informatie over onze 4 gas detectie huur

 • De uitleentermijn bedraagt minimaal één week. Het is niet mogelijk om 4 gas detector voor een korter termijn te huren. Er is geen maximaal uitleentermijn.
 • Voorafgaand aan de huur van een 4 gas detector wordt het uitleentermijn vastgelegd. Raadzaam is wel, dat als u ons apparatuur langer dan vier maanden nodig heeft, de optie tot koop te overwegen.
 • De 4 gas detector wordt gereinigd en gekalibreerd naar u toegezonden. U ontvangt ook een kalibratierapport (certificaat). Als u onze pen langer dan één jaar huurt, raden wij u aan het apparaat opnieuw te kalibreren. Dit wordt door ons kosteloos gedaan op onze locatie.
 • Na het uitleentermijn, wordt de 4 gas meter naar ons retour gestuurd. De installatie wordt getest en nagekeken op werking. Als alles naar behoren functioneert, wordt de verhuurovereenkomst beëindigd.
 • Het is raadzaam, altijd contact met ons op te nemen als tijdens de huur van de 4 gas detector deze door omstandigheden defect raakt. We gaan dan samen met u achterhalen wat de oorzaak van het defect is.
 • U heeft geen expliciete training nodig om een 4 gas meter te gebruiken.
 • Voor bedrijven die de eerste keer een 4 gas meter huren en er nog weinig kennis van hebben, bieden wij de mogelijkheid om het product bij onze locatie op te halen. Hier kunnen wij u dan van een informatieve uitleg voorzien. Is ophalen geen optie, dan kunnen we u via een online Zoom meeting instrueren.
 • Alle 4 gas meters worden geleverd met een handleiding. Heeft u vragen over het gebruik van een mobiele gasdetectie, kunt u altijd contact met ons opnemen.
 • Gedurende het uitleentermijn geniet u van ons onbeperkt support en staat ons team voor al uw vragen of opmerkingen paraat.
 • Als u een 4 gas detector bij ons huurt, wordt er geen borg gevraagd. U stuurt ons een order, wij verwerken deze order en sturen vervolgens een factuur.
 • Als materiaal bij ons wordt opgehaald, bestaat ook de mogelijkheid om een order contant te voldoen.
 • Heeft u een aanvraag over een grote hoeveelheid 4 gas meters? In samenspraak met u kijken we graag naar de speciale tarieven die u hiervoor kunt krijgen.
 • We verzenden niet alleen binnen Nederland. Bedrijven in België en Duitsland kunnen ook gebruik maken van ons aanbod en onze service.

Kies Gasdetectiehuren.nl voor de huur van een 4 gas detector!

Veiligheid staat boven alles. Daarom vinden wij het essentieel om alleen A-kwaliteit producten aan te bieden voor de huur van een 4 gas detector. Uw persoonlijke bescherming willen wij hiermee garanderen. Voordat onze toestellen de deur uitgaan wordt het materiaal nagekeken en gekalibreerd door ons gecertificeerd personeel.

Bij twijfel aan de werking van een 4 gasdetector, zal deze niet in de verhuur gaan. Wij leveren alleen betrouwbaar materiaal van leveranciers die al jarenlang in dit vakgebied bedrijvig zijn. Omdat gasdetectiehuren.nl een onderdeel is van Hatech Gasdetectie, vinden we het behoud van onze goede naam net zo belangrijk als uw veiligheid.

Wilt u een kwalitatieve 4 gasmeter huren? Dan bent u bij Gasdetectiehuren.nl aan het juiste adres. Wij denken binnen uw behoeften en budget, waarna wij u de oplossing op maat kunnen leveren.

Vul hier uw aanvraagformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u liever een 4 gas detector kopen? Bezoek dan de website van Hatech Gasdetectie en bekijk uw opties.